Bramborová šťáva- zázrak!
BRAMBOROVÁ ŠŤÁVA
1. Bramborová šťáva je vynikající protizánětlivý nápoj. Velmi dobře funguje
při artritidě a u mnoha dalších forem zánětlivých bolestí, zejména však
bolestí kloubů a bolestí zad. Bramborová štáva zvýší krevní oběh ve všech
částech Vašeho těla.
2. Bramborová šťáva je zásaditá a zabraňuje nemocem jako jsou
kardiovaskulární choroby a dokonce pomáhá předcházet rakovině.
3.Bramborová šťáva je vynikající na ekzémy a akné - pomáhá uklidnit kůži.
4.Bramborová šťáva Vám pomáhá při hubnutí - vypijte jeden šálek bramborové
šťávy ráno, ještě před snídaní a potom večer 2-3 hodiny před tím, než
půjdete spát. Bramborová štáva sama o sobě nemá skoro žádnou chuť a tak ji
můžete namíchat s jinými šťávami, napříkladideální je mrkvová. Pokud musíte
sladit můžete přidat například trochu medu.
5.Bramborová šťáva také odplavuje z těla kyselinu močovou.
6.Bramborová šťáva snižuje také hladinu cholesterolu - obecně zlepšuje Váš
zdravotní stav.
7.Bramborová šťáva je také levná varianta pro detoxikaci vašeho těla.
Bramborová šťáva se používala v Japonsku a na dalších místech na světě k
léčbě hepatitidy a tato léčba měla dobré výsledky.
8.Bramborová šťáva je také dobrá pro léčbu pankreatitidy a při onemocnění
ledvin. Bramborová šťáva je také vhodná pro lidi, kteří mají cukrovku a
vysoký krevní tlak.
9.Bramborová šťáva také zabraňuje tvorbě vápenatých kamenů v močových
cestách.
10.Bramborová šťáva je také vhodná jako podpůrný prostředek k léčbě nádorů a
rakoviny - červené a fialové brambory obsahují velké množství antokyanů a
ten zastavuje růst rakovinných buněk. Žluté a oranžové brambory obsahují
velké množství zeaxanthinu a tenje důležitý pro zrak.
11.Bramborová šťáva je alkalická a tak je ideální pro zklidnění trávícího
traktu, léčení poruch trávení a při přebytku kyselin v těle. Také je
vynikající při hojení podrážděných střev a také pomáhá při hojení
žaludečních vředů. Je to zázračný produkt pro gastrointestinálnítrakt.
12. Bramborová šťáva je plná vitamínů A, C, B a dále také obsahuje fosfor,
vápník, železo, draslík, zeaxantin, vlákniny, a bílkoviny!
Vždy používejte zralé brambory, bez černých skvrn, bez zelených ploch - tyto
oblasti obsahují toxiny - ujistěte se, že všechny tyto plochy byli
odstraněny před odšťavňováním.
Můžete do bramborových šťáv přidávat jiné jako například mrkvovou šťávu a
nebo dokonce i bylinky jako je kopřiva, šalvěj.
=